Re: iAcesHigh blog

Andre_787 napisao:

dobra lova, iduci put svakako opet igraj jer ako dva puta za redom uđeš u lovu na TT-u dobiš 100$ bonusa, ako 3 puta za redom 200$ i tako za redom mislim, za prvi bonus sam siguran za dalje bas i ne.

Reklame na tv-u za starse?

eh neću jer sam dvije ulaznice koje sam imao potrošio, a bodova nemam sad

jep, u sklopu otvaranja hrv. sitea i klijenta krenut će se između ostalog i s TV reklamama.

27

iAcesHigh napisao:

jep, u sklopu otvaranja hrv. sitea i klijenta krenut će se između ostalog i s TV reklamama.

Možemo malo objašnjenje? Hvala.

Mirno more nikada nije stvorilo dobrog mornara. | Kad narastem biti ču Phil Ivey.

Prije svega samo bih htio dodati još jednu stvar koju sam zaboravio. Još davno kad sam se prebacio na FTP u začetku sam odmah pao i u jednom trenu brijem dotaknuo -200, ako ne i više na SNG na sharkscopeu - sinoć, konačno, i SNG i scheduled su u plusu smile Istina, riječ je o sići, no meni je zadovoljština što više nije crveno - znači da valjda nešto radim ok smile

dfable napisao:

Možemo malo objašnjenje? Hvala.

Kao što sam objasnio prije 2-3 posta zaposlen sam kod  Starsa kao freelance translator. Čim su trebali zaposlenika za taj posao znači da rade na nečemu i ispostavilo se da će u jako skoro vrijeme Starsi izdati hrvatsku inačicu svog klijenta i web stranice (kad ja, ne znam imam li kolega, prevedem - lol smile ). S time, očito, idu i reklame - od pisanih do TV wink

Zadnji popravljao iAcesHigh (30-08-2010 12:31:18)

Molim, poker stars hrvatska? po uzoru na Francusku i Italiju?
Nadam se da je prvo aprilska šala yikes

Zadnji popravljao Andre_787 (30-08-2010 12:31:56)

Andre_787 napisao:

Molim, poker stars hrvatska? po uzoru na Francusku i Italiju?
Nadam se da je prvo aprilska šala yikes

nije smile ali nije niti tako kako misliš - valjda big_smile naime, pa starsi nisu prevedeni na fran. i tal. --> jedno je prijevod, a jedno je kad im zakon "naredi" da smiju odobravati samo igru unutar granica...

Dobro onda, iako ce nažalost jednog dana ako ne propadne država od tada i do toga doci.
Iz prve ruke, ce biti kakvih bonusa i promocija za nas opet big_smile

32

Very nice move!

Mirno more nikada nije stvorilo dobrog mornara. | Kad narastem biti ču Phil Ivey.